2014. július 21., hétfő

44. nap: Érkezés Buffaloba

Ezen a napon semmi különös nem történt: egész nap - kora hajnaltól késő éjszakáig - vezettünk, és végül, hajnal 2-kor megérkeztünk Buffaloba, ahol Ágó csirkepaprikása várt minket. Felfoghatatlanul kedves Tőle, hogy így várt minket.... 
Ahogyan korábban írtam, elutazásunk előtt kiköltöztünk az apartmanból, ahol 2 évig laktunk. Ide mér be is költöztek mások.... de a plébánia gondnoka megengedte, hogy erre a 2-3 napra visszaköltözzünk egy szobácskába. :))) Ez szintén nagy segítség volt számunkra! :)
Igazából még fel sem tudjuk fogni az elmúlt 6 hetet... Annnnnnnnnnnyira hálásak vagyunk azért, hogy ez most így megadatott; a lehetőségért, a szállásokért, az emberekért, akikkel találkozhattunk, a látnivalókért, élményekért, tapasztalatokért, és alapvetően persze Isten gondoskodásáért... Felfoghatatlan, h három hét szállást kaptunk csak úgy Californiában, a kempinghelyek, amelyek mindig el voltak készítve annak ellenére, h mindenki azt mondta, h már három hónappal korábban betelnek a kempingek és esélytelen bejutni azokra a helyekre, ahol voltunk.... Az egész út gond nélkül, épségben és egészségben lezajlott....... Nagyon szépen köszönjük. :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése