2014. július 16., szerda

29. nap: Malibu és Santa Barbara

Santa Barbara - A régi bíróság
Reggelt elköszöntünk Bálintéktól - gyorsan elteltek ezek a napok. Hatalmas dolog, h befogadtak minket. Örülünk, h megismerkedhettünk Velük. :)
Los Angeles-től távolodva bekukkantottunk Malibu-ba: az Adams házat és udvart látogattuk meg az óceánparton - egy kedves spanyolos környezet.
Erre a napra még egy nagyobb megállót terveztünk Santa Barbara-ban Ez a városka nagyon tetszett nekünk - igaxi kis ekszerdobozka. A régi biróság épületétöl nehezen szakadtunk el: itt vég nélkül lehetne sétálgatni a hatalma termek és folyosók között, amelyek újabb és újabb termekbe kinálnak átlátásokat. Fel lehet menni az óratoronyba is, ahonnan rá lehet látni Santa Barbara-ra. Annyira szép innen a kilátás! Alacsony, fehér házikók vörös tetövel a pálmafák között a parton. 
Még felkerestünk két történelmi utcácskát is, amelyek kis zegzugos, árkádos hangulatos kerengöket alkottak.
Mindezek után késö este értünk napi végállomásunkhoz, Morro Bay-hez, ahol elöre kinéztünk egy kempinget, amelyet napközben fel is hivtunk. Sajnos azonban már nem volt hely, mire oda értünk.... Mivel ez egy State Park kemping másfajta szabályokkal, nem kérhettük be magunkat mások mellé..... De megadtàk egy közeli kemping cimét... Ide átmentünk, még volt hely. :) Ez a Morro State Strand Camping volt, az óceánparton. Ezek a State Park-os helyek sokkal drágábbak, mint a korábbi kempinghelyeink, de itt sajnos nem volt más.... Képek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése