2014. július 16., szerda

28. nap: Vasárnap Los Angelesben

A kivilágított város
A Griffith Observatory-ban
Vasárnap reggel a Hollywoodi Református Gyülekezet istentiszteletéhez csatlakoztunk, amit ünnepi közös ebéd követett: mazsolás rizs, tejszines csirkemell, krumplipüré és körtekompót volt a savanyúság. Mindezt az egyik néni igy foglalta össze: mit meg nem eszik az ember élete során! ... Egyébként nagyon finom volt. Sokat beszélgettünk a gyülekezeti tagokkal - nagyon örültünk a találkozásoknak. :))
Délután Józsival és Debórával strandolni mentünk Santa Monicaba. Nagyon szép idö volt. Este Tamával ismét arra vállalkoztunk, h most már tényleg felmegyünk a Griffith Observatory-ba megnézni a kivilágitott várost. :) Ezuttal sikerült!!! :))))))) Söt, a csillagászati kiállitást is megnéztük! Nagyon igényes összeállitás a Naprendszerröl: kisfilmek, profi szemléltetõ eszközök, szép kidolgozás. Egy helyen meg lehetett mérni a súlyunkat minden bolygón. És ugye láttuk a kivilágitott várost is! :)
Késö este ismét keresztülhalytottunk a Hollywood Boulevardon, és megnéztük az Oscar-Gála helyszinét és Kinai Szinházat is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése